Welkom bij TSW

Sommige dingen moet je niet voornemen, die moet je gewoon doen.

Evently

blijf ons volgen

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Good things happen when you narrow your focus
Welcome to Conference
  /  TSW   /  Somertijd

Somertijd

Vandaag is de Somertijd gestart! Een aantal deelnemers heeft inmiddels uitgebreide interesse getoond om volgend TSW zeker weer deel te nemen. In overleg met het bestuur hebben we daarom het early bird ticket voor TSW 2024 in de webshop van www.theatersportweekend.nl gezet. Er is inmiddels al 1 kaartje verkocht aan een persoon die ik regelmatig tegenkom (vooral in de buurt van spiegels😉). De prijs is iets hoger dan vorig jaar, aangezien we volgend jaar zondagmiddag wel een lunch hebben en de locatie aangaf dat de tarieven volgend jaar iets verhoogd worden. Mocht je zeker weten dat je volgend jaar komt (31 mei t/m 2 juni 2024) en indien je het geld tijdelijk kunt missen, staat het je dus vrij om alvast een early bird ticket te kopen.

juni 21, 2023
Post a Comment