Welkom bij TSW

Sommige dingen moet je niet voornemen, die moet je gewoon doen.

Evently

blijf ons volgen

Simply enter your keyword and we will help you find what you need.

What are you looking for?

Image Alt

Over het TSW

het theatersportweekend is sinds jaar en dag het evenement voor impro in nl en be

Over het TSW .

Het theatersportweekend is er voor alle theatersporters

Wie zijn we?

De organisatie van het theatersportweekend bestaat uit een stichtingsbestuur van vrijwilligers die voor continuïteit zorgen en een organiserend comité die voor de invulling van het komende TSW zorgen.

Wat is het TSW

Het theatersport weekend is er voor alle theatersporters. Van beginners tot ervaren spelers. Een heel weekend lang leren we elkaar beter kennen. Geven en nemen deel aan mooie impro-workshops en maken er een mooi feestje van.

Kom je ook?

Schrijf je in en ervaar het plezier van het TSW. Sommige mensen komen als team of vereniging, maar als je alleen komt zul je merken dat je als snel nieuwe impro-vrienden hebt gemaakt.

'Dit is het leukste, vermoeiendste, leerzaamste, gezelligste en beste weekend van het jaar' .

wat je altijd al wou weten

Over het TSW .

Jaren geleden, onder andere door de inzet van Roel Pot, ontstond het theatersportweekend. Op dit weekend komen Nederlandstalige theatersporters samen om plezier te maken, te leren en geïnspireerd te raken. Het aantal deelnemers op dit weekend varieert tussen de 100 en 200 mensen.
Ieder jaar is er een overkoepelend thema. Zo zijn er ruimtewezens geland, is het TSW een TV studio geworden of was het hele weekend een reisje heen en terug naar de hemel.
Het weekend heeft doorgaans een beproefde opbouw. Op vrijdagavond druppelen de mensen binnen en worden onthaald met een theatraal welkomstritueel. Vaak in het thema van dat weekend. Die vrijdagavond is het moment om nader kennis te maken. Dat kan met een feest, een voorstelling of een mooi spel zijn.
De zaterdagochtend, -middag en zondagochtend zijn de blokken waarin de workshops worden gegeven. Over de hele groepslocatie heen geven bekende, onbekende, ervaren en onervaren theatersporters mooie workshops. Er is altijd wel iets van elkaar te leren.
Tussendoor zijn er fijne maaltijden en koffiemomenten om je nieuw opgedane inzichten met elkaar te delen.
De zaterdagavond is gebruikelijk het moment voor een groot feest. Iedereen dost zich op in het thema van dat weekend. De DJ’s doen hun ding en er wordt gefeest tot in de kleine uurtjes.
Het TSW doen we altijd samen. De organisatie bestaat uit vrijwilligers en ieder draagt zijn steentje bij. Je kan een workshop geven, een bardienst draaien of DJ-en. En op het weekend zelf steken we een helpend handje uit waar we zien dat die nodig is.

goed om te lezen

TSW gedragscode .

Veiligheid staat voorop bij impro en theatersport. Daarom hebben we een gedragscode. De spelregels bij het TSW